Material - Banderoll Beställningar Online - Professionella Banderoller i Valfri Storlek Och Material. Välkomna in till oss.

Till innehåll

Huvudmeny:

Priser & Material

Banderoll och material
När vi skapar din banderoll arbetar vi Endast med material som håller hög kvalitet. Du måste vara medveten att det finns ett stort val av material till banderoller. Allt från dålig kvalitetsmaterial(billiga) som går sönder väldigt lätt med endast lite vinddrag till bra kvalitetsmaterial som tål väldigt tuffa tag och som har lång livslängd. Vi garanterar dig att vi ENDAST arbetar med kvalitetsmaterial så att du ska få en så bra produkt som möjligt som gör dig riktigt nöjd. Detta är mycket viktigt för oss då nöjda kunder ger oss den bästa publiciteten när de talar gott om oss och våra produkter.Vi gör det enkelt för dig! Valmöjligheterna är få med så få kvalitetsmaterial som möjligt så att du enkelt ska kunna fatta beslut om vilket material som passar dig bäst. Vi blir ständigt uppdaterad från våra leverantörer ifall nytt banderollmaterial av kvalitet kommer ut i marknaden, så att du alltid ska få en så bra produkt som möjligt. Våra banderoller skickas kompletta med öljetter
- Helt enkelt färdigt banderoll för användning.



 


Banderoll i PVC
PVC (eller polyvinylklorid) är en klimatsmart plast. Det är den plast som förbrukar minst energi vid tillverkningen och en av tre plaster med lägst koldioxidutsläpp, räknat per kg tillverkad mängd plastråvara. Råvarorna till PVC är natriumklorid (vanligt salt) och olja eller naturgas. Inom kort kommer förnyelsebara råvaror att börja ersätta oljan och naturgasen. Då gör bio-PVC sitt intåg. En pvc banderoll är slitstark och tål tuffa tag (vind, regn och solljus). Kan användas inom och utomhus.

Mesh Banderoll
Mesh-banderoll passar utmärkt på platser där mycket vindrag förekommer. Materialet är perforerad så att den släpper igenom vind. Med går utmärkt att sätta fast den mot olika ytor.

Textil Banderoll

Polyester är också i grunden ett plastmaterial men med mycket små trådar och liknar därför tyg i strukturen.. Polyester kan användas inomhus som utomhus. Fördelen med den är att eventuella veck eller skrynklor försiktigt kan strykas med strykjärn på lågvärme för att få den jämn. Polyester går även att tvättas i kalla temperaturer med lite flytande tvättmedel.



 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny